Quotation Schopf, Christiane. 2014. Oberösterreichische Troad-Bäcker - Mit einer kooperativen Produktionskette zu einem authentischen regionalen Produkt. In: Kooperationen - Netzwerke - Regionale Entwicklung. Zwölf Fallstudien, Hrsg. Dietmar Rößl / Isabella Hatak, 69-85. Wien: Manz.


RIS


BibTeX

Tags

Press 'enter' for creating the tag

Publication's profile

Status of publication Published
Affiliation WU
Type of publication Chapter in edited volume
Language German
Title Oberösterreichische Troad-Bäcker - Mit einer kooperativen Produktionskette zu einem authentischen regionalen Produkt
Title of whole publication Kooperationen - Netzwerke - Regionale Entwicklung. Zwölf Fallstudien
Editor Dietmar Rößl / Isabella Hatak
Page from 69
Page to 85
Location Wien
Publisher Manz
Year 2014

Associations

Projects
Co-operation between Agricultural and Food Manufacturing Enterprises
People
Schopf, Christiane (Details)
Organization
Research Institute for Cooperation and Cooperatives FI (Details)
Business Education IN (Details)
Google Scholar: Search