Quotation Rathmayr, Renate. 2009. An wen sind Zubereitungsanleitungen gerichtet? Zur Modellierung des Rezipienten bzw. der Rezipientin auf russischen und deutschen Verpackungen für Fertiggerichte. In: Food and Language. Sprache und Essen. (InnTrans. Innsbrucker Beiträge zu Sprache, Kultur und Translation), Hrsg. Eva Lavric, Carmen Konzett, 213-225. Frankfurt/M.: Peter Lang Europäischer Verlag der Wissenschaften.


RIS


BibTeX

Tags

Press 'enter' for creating the tag

Publication's profile

Status of publication Published
Affiliation WU
Type of publication Chapter in edited volume
Language German
Title An wen sind Zubereitungsanleitungen gerichtet? Zur Modellierung des Rezipienten bzw. der Rezipientin auf russischen und deutschen Verpackungen für Fertiggerichte
Title of whole publication Food and Language. Sprache und Essen. (InnTrans. Innsbrucker Beiträge zu Sprache, Kultur und Translation)
Editor Eva Lavric, Carmen Konzett
Page from 213
Page to 225
Location Frankfurt/M.
Publisher Peter Lang Europäischer Verlag der Wissenschaften
Year 2009

Associations

Projects
Food-stuff information. Reality and illusions
People
Rathmayr, Renate (Details)
Organization
Institute for Slavic Languages IN (Details)
Research areas (ÖSTAT Classification 'Statistik Austria')
6604 Applied linguistics (Details)
6616 Slavonic studies (Details)
6623 Sociolinguistics (Details)
6625 Technical language studies (Details)
Google Scholar: Search