Quotation Hoffmann, Edgar. 2008. Geschmack – Geruch – Aroma: Sind russische Lebensmittel besser? 6. Internationaler Workshop "Interkulturelle Kommunikation und interkulturelles Lernen", Dresden, Deutschland, 23.05.-24.05.2008.


RIS


BibTeX

Tags

Press 'enter' for creating the tag

Publication's profile

Status of publication Published
Affiliation WU
Type of publication Paper presented at an academic conference or symposium
Language German
Title Geschmack – Geruch – Aroma: Sind russische Lebensmittel besser?
Event 6. Internationaler Workshop "Interkulturelle Kommunikation und interkulturelles Lernen"
Year 2008
Date 23.05.-24.05.2008
Country Germany
Location Dresden
URL http://tu-dresden.de/die_tu_dresden/fakultaeten/fakultaet_sprach_literatur_und_kulturwissenschaften/slavistik/forschung/konferenzen_ord/Programm%20und%20Text%20Interkulturelle%20Kommunikation.pdf

Associations

People
Hoffmann, Edgar (Details)
Organization
Institute for Slavic Languages IN (Details)
Research areas (ÖSTAT Classification 'Statistik Austria')
5410 Cultural science (Details)
6604 Applied linguistics (Details)
6616 Slavonic studies (Details)
6721 Cultural science (Details)
Google Scholar: Search